Hallo!

Dit ben ik! Eline, dertiger en mama van 2 schatten van zoontjes. En ik heb een vriend die mij onvoorwaardelijk steunt!

 

Mijn hele jeugd heb ik geturnd. Gewicht en uiterlijk waren hier constant een issue. Ik was altijd ‘de dikste’ (terwijl ik een perfect gemiddeld gewicht had) en kreeg hier regelmatig kwetsende opmerkingen over. Op mijn 14 begon ik er wat ongelukkig door te worden, en besloot te starten met dieetbegeleiding en looptraining, bovenop mijn 10 uren turnen per week.

 

Het dieet dat mij werd opgelegd, was een echte straf. Al het “lekkers” werd ontzegt. Ik moest alles opschrijven en de fouten werden met rood aangeduid. Ik werd om de zoveel tijd gemeten, en elke week op de weegschaal.

Na een jaar ongeveer besloot ik ermee te stoppen; ik was maar een paar kilo afgevallen, het kostte mij zoveel moeite én geld, dat het dat niet langer waard was. 

 

Toen kwam bij mij de klik: hier wil ik later iets in doen! Ik wil mensen dit niet laten meemaken, ik wil laten zien dat het ànders kan!

 

Tussen mijn 2 zwangerschappen in, voelde ik mij op mijn best! En toen werd ik mij bewust van een levensbelangrijke les: je moet niet afzien, en je te pletter sporten! Je wordt vanzelf slank en gezond, als je gelukkig bent! 

Dit klinkt misschien kort door de bocht, maar het is echt de fundamentele basis!

 

Momenteel ben ik mijn tweede zwangerschap en bevalling nog aan het verwerken. Deze was een heel pak zwaarder dan de eerste, en ik heb heel dicht bij vreselijke scenario’s gestaan. Zowel voor mij als voor ons zoontje had het helemaal anders kunnen aflopen...

 

Ook de revalidatie van de tweede bevalling is zwaarder - keizersnede vs natuurlijke bevalling. Maar vanaf het moment dat ik mocht, begon ik - net zoals bij de eerste bevalling - met postnatale oefeningen bij de kinesist. Na 6 weken begon ik terug te werken en kreeg de complimenten als “Aan jou zie je niet dat je pas bevallen bent” en “Je ziet er beter uit voordien!”. Dit met een serieuze ‘blubberbuik’ en wallen door slaapgebrek. Opnieuw kwam het besef; gelukkig zijn laat je stralen! 

 

En dat is nu net wat ik jou wil overbrengen!

 

Ben jij van het gedacht “dit is niets voor mij, ik ga het niet kunnen” of “ik kom omdat het moet van de dokter”, dan vrees ik dat ik je niet veel zal kunnen bijbrengen. Heb je het idee “Jaaa, ik ga ervoor! Het gaat me moeite kosten, maar dat is het me waard!”? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

 

Ik kan je niet ‘overnight’ je droomlichaam geven. Maar ik kan je wel de tools aanreiken, en mijn enthousiasme overbrengen, zodat je jouw doelen kan behalen! 

 

De afgelopen jaren zag ik honderden mensen passeren. Allemaal met een ander verhaal, allemaal een andere rugzak van diëten. Zoveel mensen die al jaren van het ene dieet in het andere sukkelen. Meestal op zichzelf, gebaseerd op de informatie die ze krijgen vanuit de media. Op den duur hebben ze zoveel tips opgepikt, dat ze alles bij elkaar gooien en er een eigen – meestal nog strengere – versie van ontwikkeld hebben. Elke keer opnieuw zijn ze gestart met diëten, telkens met meer moeite. En de jojo begon draaien… Het is NU het moment om te beseffen dat je het niet alleen kan. En dat is geen schande! Dat betuigt juist van héél veel zelfkennis en moed! 

 

 

“Dit is de eerste keer dat ik iets volg dat écht werkt!”

 

 

Eén van de mooiste complimenten die ik van patiënten/cliënten krijg is dat ze nog nooit iets gevolgd hebben dat werkte, en nu wel! Dat ze niet het gevoel hebben op dieet te zijn, omdat ze zich dit keer niét moeten uithongeren. Telkens hoor ik mensen vertrekken met de zin “Amai, ik mag meer eten dan voordien!”

Daardoor ontwikkelde ik ondertussen een mooie achterban die mijn belangrijkste manier van marketing onderhouden: de mond-aan-mond reclame. Mensen komen bij mij terecht via een vriendin van de zus van een collega, of door de buurman. Of doordat ze raad vragen aan hun (huis)arts. 

 

 

Heb jij het ook écht gehad met al dat afzien, en wil je voorgoed komaf maken met de slechte eetgewoonten? Dan is het NU het ideale moment! Waarom wachten tot ‘na de feestdagen’ of ‘tegen de vakantie’? Maak kennis met mijn aanbodHoe sneller je kan starten, hoe langer je kan genieten van je nieuwe, gezonde levensstijl! En tegelijkertijd zakt je gewicht nog ook, hoe tof is dat?!

 

 

Tot binnenkort!