Hallo!

 

 

Dit ben ik! Eline Huybrechts, dertiger en mama van 2 schatten van zoontjes. 

 

In 2010 studeerde ik af als Bachelor Voedings- en dieetkunde. De jaren die daarop volgden, deed ik tal van opleidingen en behaalde postgraduaten en banaba’s. Heel uiteenlopenden, voor telkens een andere doelgroep. Toen ik in 2012 mijn zelfstandige praktijk opstartte was mijn visie als volgt; ik wil van zoveel mogelijk op de hoogte zijn, om zoveel mogelijk – liefst iedereen – te kunnen helpen. De zaak draaide goed.

 

Na 9 jaar zwoegen besloot ik het anders te gaan aanpakken. Iedereen helpen lukt mij jammer genoeg niet. Er zijn zoveel aandoeningen en situaties die voedingsadvies vereisen, en goed zijn in alles is echt onmogelijk. Daarnaast is ‘goed zijn’ niet hetgeen ik ambieer. Daarom besloot ik om mijn specialisaties te verkleinen, zodat ik nu expert ben in datgene waar ik zelf voor de volle 100% achter sta. En die kennis probeer ik jou met al mijn enthousiasme over te brengen!

 

Maak hier je afspraak!

 

De afgelopen jaren zag ik honderden mensen passeren. Allemaal met een ander verhaal, allemaal een andere rugzak van diëten. Zoveel mensen die al jaren van het ene dieet in het andere sukkelen, meestal op zichzelf, gebaseerd op de informatie die ze krijgen vanuit de media. Op den duur hebben ze zoveel tips opgepakt, dat ze alles bij elkaar gooien en er een eigen – meestal nog strengere – versie van ontwikkeld hebben. Elke keer opnieuw zijn ze gestart met diëten, telkens met meer moeite. En de jojo begon draaien… 

 

“Dit is de eerste keer dat ik iets volg dat écht werkt!”

 

Eén van de mooiste complimenten die ik van patiënten krijg, is dat ze nog nooit iets gevolgd hebben dat werkte, en nu wel! Dat ze niet het gevoel hebben op dieet te zijn, omdat ze zich dit keer niét moeten uithongeren. Telkens hoor ik mensen vertrekken met de zin “Amai, ik mag meer eten dan voordien!”

Daardoor ontwikkelde ik ondertussen een mooie achterban die mijn belangrijkste manier van marketing onderhouden: de mond-aan-mond reclame. Mensen komen bij mij terecht via een vriendin van de zus van een collega, of door de buurman. Of doordat ze raad vragen aan hun (huis)arts. 

 

Heb jij het ook écht gehad met al dat afzien, en wil je voorgoed komaf maken met de slechte eetgewoonten? Dan is het NU het ideale moment! Waarom wachten tot ‘na de feestdagen’ of ‘tegen de vakantie’? Maak VANDAAG nog je afspraak! Hoe sneller je kan starten, hoe langer je kan genieten van je nieuwe, gezonde levensstijl! En tegelijkertijd zakt je gewicht nog ook, hoe tof is dat?!