Mijn partners


Zoals eerder vermeld, sta ik vooral achter het principe om een levenslange, gezonde eetstijl te creëren. Door dit op een verantwoorde, volwaardige manier te doen, is de kans op slagen veel groter! Vergeet alle info die je ooit hoorde omtrent crashdiëten. Het spijt me dit te zeggen, maar dit werkt niet... Niet als je een blijvend resultaat wil boeken. 

 

Na het uitvoeren van de lichaamsanalyse, bekijken we samen wat voor jou het ideale plan zal zijn. 

 

Om mijn expertise zo goed mogelijk over te brengen, werk ik samen met de beste partners. Enerzijds Equilibre3, anderzijds Hip & Healthy. Lees hieronder verder voor meer informatie. Beide firma’s zorgen ervoor dat - in combinatie met mijn kennis - jouw hulpvragen nog dat stapje verder benaderd kunnen worden. 

Equilibre3

Gewone, gezonde voeding blijft de absolute basis. Maar soms is dit niet voldoende. Verschillende recente studies bewijzen dat een snelle gewichtsreductie soms noodzakelijk is om bepaalde risico’s te verkleinen. Om zo toch nog aan voldoende voedingsstoffen te komen, kunnen volwaardige maaltijdvervangers hulp bieden. Als erkend EQ3 mentor kan ik je de perfecte producten aanleveren. Voor meer info kan je terecht op de website.

 

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan snel dit filmpje

Hip & Healthy

Sinds ik in 2018 mama werd van ons eerste zoontje, besefte ik meer dan ooit dat een kind gezond leren eten alles behalve gemakkelijk is. Maar o zo belangrijk.En wat zijn kinderen een heerlijke doelgroep om mee te werken!

 

Een bevriend collega diëtiste vroeg me om één van de pioniers te worden van het Hip & Healthy programma (in Nederland bekend als Lekker Pûh!!!). Meer info over deze manier van werken vind je hier.

     

Als kinder eetcoach begeleid ik kinderen met overgewicht, tussen 6 en 18 jaar. Het principe van dit programma is niét om af te vallen door te “diëten”, maar om te leren groeien naar een gezond gewicht! Kinderen hebben namelijk het voordeel dat zij nog groeien! Terwijl de lengte bij ons volwassenen jammer genoeg enkel in de andere richting veranderd…