Vandaag is de start van je nieuwe, gezonde leven!

We moeten gezond eten; die boodschap wordt ons langs alle kanten duidelijk gemaakt. Maar door de tegenstrijdige, verwarrende info in de media zie je door het bos de bomen niet meer! Ik ben er voor jou om die weg terug te vinden, het pad naar een gezonde levensstijl! 

 

Het is mijn plicht om jou bewust te maken dat gezonde voeding écht een MUST is!

 

Lang werd dieetadvies gezien als een “luxedienst”, en tegelijkertijd wordt het toch gekoppeld aan afzien. Weeral zo’n tegenstrijdigheid die de wereld uit moet! Het afgelopen jaar zijn we allemaal door een enorme crisis gegaan, en COVID-19 is iets dat niemand nog zal vergeten. Als we dit verschrikkelijk jaar toch aan iets positiefs mogen linken, is het wel het besef hoe belangrijk een gezond gewicht wel is! De cijfers van mensen op intensieve zorg met overgewicht maken mij stil…

 

Stop met denken dat je jezelf met “overbodige luxe” beloond, als je een afspraak maakt met een diëtiste. Het is écht nodig! Denk maar eens hoeveel aandoeningen je kan vermijden, als je je huidige gezonde gewicht kan onderhouden! Het is een even noodzakelijk gegeven als eten en drinken. 


Zie het als een investering. Een investering in je gezondheid waarvoor je onvoorwaardelijke dank krijgt: een gezond lichaam, dat nog jaren kan meegaan om van te genieten! We hebben allemaal maar één lichaam gekregen; verzorg dit en geniet ervan!

 

Misschien heb je heel wat geld uitgegeven aan ‘wondermiddelen’ om gewicht te verliezen; een gel tegen cellulites, een abonnement bij de fitness, een bakvel om te bakken, … als je alles optelt ben je misschien al heel wat centjes armer. Wel, ik kan je met de hand op het hart drukken dat dit écht je laatste investering kan zijn! Vanaf VANDAAG verandert je leven, en dat is elke eurocent waard! Ik kan er niet voor zorgen dat je morgen wakker wordt met je gewenste gewicht, maar ik kan wel de tools aanreiken die je nodig hebt om hier te geraken! Door op een nieuwe manier naar voeding te kijken, ga je er elke dag meer van genieten!