consultatie

Na telefonisch contact wordt er een eerste afspraak gemaakt. Je krijg reeds een algemene vragenlijst toegestuurd om al onmiddellijk aan de slag te kunnen gaan!
 
Tijdens ons eerste gesprek kijken we naar je huidige eet- en leefgewoonten aan de hand van een anamnese. Er wordt gezocht naar je persoonlijke noden, en besproken hoe een nieuw voedingspatroon ingepast kan worden in je dagelijkse activiteit. Op basis van lichaamsmetingen maken we een aangepast voedingsschema, zoveel mogelijk gebaseerd op jouw specifieke voorkeuren. 
 
Dit voedingsschema wordt tijdens het tweede gesprek toegespitst, zo'n 2 weken na de start.
Daarnaast geef ik verschillende tips en informatie mee, specifiek voor jouw reden van consultatie. Ook de lichaamsmetingen worden hier opnieuw uitgevoerd. 
 
Daarna volgen een aantal opvolgconsulten. De frequentie hiervan kan je zelf mee bepalen. Er wordt dan gewerkt aan de motivatie op lange termijn, het voedingsplan wordt voortdurend bijgestuurd indien nodig en moeilijke situaties worden uitgeklaard. Dit kan gaan van 'wat te eten op restaurant of op vakantie' tot het bereiden van een lekkere én gezonde feestmaaltijd. Tijdens elke opvolgconsultatie worden de lichaamsmetingen uitgevoerd om de evolutie te kunnen volgen.
 

tarieven

  • Opstartconsultatie: (±60minuten): €50,00
  • Vervolgconsultatie (±30minuten): €35,00
  • Opvolgconsultaties (±25minuten): €25,00